Εξοικονομητής καυσίμων Super Fuel Max

41,00 19,90

Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
Super Fuel Max

Δεν έχει αξιολογηθεί Γράψτε μια αξιολόγηση

Μοιράσου το

Περιγραφή

Ισχύς μαγνήτη 18000 GAUSS

Σήμερα, που το κόστος βενζίνης είναι πολύ υψηλό, σας παρέχουμε την καλύτερη λύση για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο…το Super Fuel Μax. Ήρθε για να φέρει επανάσταση στην οικονομία καυσίμων, καθώς επιτυγχάνετε μείωση έως 30% και αποφύγετε τις συχνές επισκέψεις στο πρατήριο καυσίμων.

Πρόκειται για μια σπουδαία τεχνολογική εφαρμογή που βασίζεται στη φυσική και χημική αρχή των ρευστών. Το όλο φαινόμενο της δράσης της συσκευής στηρίζεται στο μαγνητικό πεδίο που δημιουργείται τροφοδοτούμενο από 2 υπερμαγνήτες και άλλα 3 ειδικά υλικά, οι οποίοι είναι οι πιο ισχυροί και μόνιμοι μαγνήτες που υπάρχουν. Έχουν ειδική κεραμική επίστρωση FIF η οποία ενισχύει το μαγνητικό πεδίο που απελευθερώνει τις αλυσίδες υδρογονανθράκων στο διακινούμενο καύσιμο με αποτέλεσμα να  διαλύονται τα μόρια, ενισχύοντας έτσι την ενέργειά τους  όταν ενωθούν με οξυγόνο. Πρόκειται λοιπόν για έναν ισχυρό ιονιστή καυσίμου που παράγει δυνατό μαγνητικό πεδίο στη ροή καυσίμου προς τους θαλάμους καύσης, απελευθερώνοντας τους υδρογονάνθρακες κάθε καυσίμου, διαλύοντας τα μόρια και ενισχύοντας την ενέργεια τους όταν ενωθούν με το οξυγόνο. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται καλύτερα η διαδικασία της καύσης και μικρότερη εκπομπή καυσαερίων.

Αυτή η μέθοδος επιτρέπει πολύ καλύτερη καύση στον κινητήρα. Κατά συνέπεια σας δίνει περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια και περισσότερα χιλιόμετρα με την ίδια ποσότητα και ποιότητα καυσίμου. Το Super Fuel Max προκαλεί βελτιστοποίηση της μοριακής δομής των καυσίμων και συμβάλει την πλήρη καύση τους.

Τοποθετείται στην παροχή τροφοδοσίας καυσίμων κάθε μηχανής και βοηθά να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμων. Ταυτόχρονα αυξάνει σημαντικά τις δυνατότητες του κινητήρα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του. Επιτρέπει λοιπόν καλύτερη καύση στον κινητήρα άρα δίνει περισσότερη δύναμη αυξάνοντας τα χιλιόμετρα και μειώνοντας τα καυσαέρια με την ίδια ποσότητα καυσίμου. Εκτός από τη μείωση στη κατανάλωση, η συσκευή μειώνει σημαντικά τις εκπομπές των βλαβερών ρύπων.

Το Super Fuel Max είναι ιδανικό για αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, λεωφορεία, σκάφη, μηχανήματα έργων, καυστήρες, γεννήτριες, κάθε τύπο μηχανής εσωτερικής καύσης και για κάθε τύπο καυσίμου (βενζίνη, πετρέλαιο κλπ).

Εγκαταστήστε το τώρα και εξοικονομήστε έως 30% σε χρήματα και καύσιμα.

Οφέλη

 • Μείωση στην κατανάλωση καυσίμου έως και 30%
 • Αύξηση της ιπποδύναμης, της  ισχύος και της ροπής του κινητήρα
 • Μείωση της εκπομπής ρύπων. 59% μείωση του CO (μονοξείδιο του άνθρακα), 70% μείωση των HC (άκαυστοι υδρογονάνθρακες) και πάνω απο 15% μείωση του NOx (οξείδιο του αζώτου)
 • Αύξηση της δυναμικής του μοτέρ του κινητήρα, λόγω μείωσης της εναπόθεσης άνθρακα στους κυλίνδρους του κινητήρα
 • Μείωση της κρουστικής καύσης (πυράκια)
 • Μείωση της θερμοκρασίας του κινητήρα (2-4 βαθμούς) διότι επιτυγχάνει τέλεια καύση μίγματος
 • Αύξηση του ορίου ζωής του κινητήρα λόγω της μείωσης του σχηματισμού άνθρακα και μόλυνσης με υδρογονάνθρακες του λαδιού του κινητήρα
 • Σωστότερη λειτουργία του κινητήρα
 • Καθαρίζει τα συσσωρευμένα κατάλοιπα στο χώρο καύσης του κινητήρα και ο κινητήρας σας παραμένει καινούργιος χωρίς φθορές
 • Έως και 30% περισσότερα χιλιόμετρα ανά λίτρο καυσίμου
 • Κατάλληλο για όλα τα οχήματα και όλες τις μηχανές εσωτερικής καύσης και όλους τους τύπους καυσίμων
 • Δεν απαιτεί καμία τροποποίηση στη μηχανή
 • Χωρίς έξοδα συντήρησης
 • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση
 • Δεν φθείρεται και δεν χρειάζεται αντικατάσταση. Η απόδοση των μαγνητών δεν μειώνεται με τον χρόνο
 • Απόσβεση των χρημάτων της αγοράς του μέσα σε 60 ημέρες
 • Φιλικό ως προς το  περιβάλλον


Πως λειτουργεί

Η λειτουργία του Super Fuel Max βασίζεται στη μέθοδο του Ιονισμού και στηρίζεται σε ένα μαγνήτη, ο οποίος καταστρέφει τις αλυσίδες υδρογονανθράκων στο διακινούμενο καύσιμο και με το τρόπο αυτό επιταχύνει τη διαδικασία της καύσης.

Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό και οικονομικό ιονιστή ο οποίος απλά τοποθετείται στον σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμου κάθε κινητήρα εσωτερικής καύσης. Όταν εγκατασταθεί, δημιουργεί μαγνητικό πεδίο τροφοδοτούμενο από 2 πολύ ισχυρούς μαγνήτες.   Το μαγνητικό αυτό πεδίο είναι αρκετά δυνατό για να απελευθερωθούν οι υδρογονάνθρακες κάθε καυσίμου, διαλύοντας τα μόρια και ενισχύοντας έτσι την ενέργειά τους, όταν ενωθούν με οξυγόνο.


Αυτή η μέθοδος επιτρέπει πολύ καλύτερη καύση μίγματος στον κινητήρα. Πετυχαίνει μεγάλη οικονομία στα καύσιμα, μείωση των καυσαερίων του κινητήρα και αύξηση της ιπποδύναμης. Δίνει περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια και περισσότερα χιλιόμετρα με την ίδια ποσότητα και ποιότητα καυσίμου. Η τέλεια καύση μίγματος επίσης αυξάνει το όριο ζωής του κινητήρα σας.

Αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν μία εικονικά απλή συσκευή να έχει τέτοια αποτελέσματα; Χρειάστηκαν χρόνια μελέτης και πειραμάτων για να βρεθούν τα σωστά υλικά και ο συνδυασμός αυτών. Οι Felix Block του Πανεπιστημίου του Stanford των ΗΠΑ και Eduard Purcel του Πανεπιστημίου Harvard των ΗΠΑ, κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ το 1952 για την έρευνά τους πάνω στα μαγνητικά πεδία σε σχέση με την επίδρασή τους στα καύσιμα, υγρά, στερεά ή αέρια. Μετέπειτα ο Robert Kane, σημερινός πρόεδρος της I.R.D. (εταιρεία - παραγωγός του Super Fuel Max) και σύμβουλος της NASA και του υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ, προχώρησε στη περαιτέρω ανάπτυξη της θεωρίας του Μαγνητικού Συντονισμού. Ο Αμερικάνος λοιπόν φυσικός και εφευρέτης Robert Kane θεωρείται ο δημιουργός του Super Fuel Max. Αυτός βρήκε ένα τρόπο να διαχωρίσει μόρια υδρογονανθράκων, με επίδραση μαγνητικού πεδίου σε συγκεκριμένες συχνότητες. Με βάση αυτή την ανακάλυψη, ο Robert Kane σχεδίασε τη συσκευή Super Fuel Max, χρησιμοποιώντας σε αυτό τις πηγές του μαγνητικού συντονισμού που δημιουργήθηκε με βάση το χημικό στοιχείο "Νεοδύμιο" (Νεοδύμιο, Nd, πυρηνικός αριθμός 60, πυρηνικό βάρος 144,24 , σπάνιο μέταλλο που συναντάται στο έδαφος) και πιο συγκεκριμένα το πατενταρισμένο μείγμα Νεοδύμιου (NdFeB37). Η συσκευή αυτή αναπτύχθηκε από τον Robert Kane το 1989 και έχει πατενταριστεί από τη General Motors στις ΗΠΑ, Ευρώπη, Ιαπωνία και άλλες χώρες.


Το Super Fuel Max είναι λοιπόν ένα προϊόν του οποίου η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα βασίζεται στον μαγνητικό συντονισμό. Είναι ένας ισχυρός ιονιστή καυσίμου που παράγει δυνατό μαγνητικό πεδίο στη ροή καυσίμου προς τους θαλάμους καύσης, απελευθερώνοντας τους υδρογονάνθρακες κάθε καυσίμου, διαλύοντας τα μόρια και ενισχύοντας την ενέργεια τους όταν ενωθούν με το οξυγόνο. Το παραπάνω έχει σαν αποτέλεσμα το επίπεδο ενέργειας να αυξηθεί 15 φορές  και οι δεσμοί μεταξύ των υδρογονανθράκων να σπάσουν, μειώνοντας έτσι το μέγεθός τους και  καθιστώντας  την  ανάμειξη τους  με το οξυγόνο ευκολότερη.  Συνεπώς  παράγει  με αυτό τον τρόπο μια πιο καθαρή, πιο αποτελεσματική καύση.


Ετικέτες:

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση