Αυτοκόλλητα επιθέματα KINOKI

19,00

Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
Αυτοκόλλητα επιθέματα KINOKI

Δεν έχει αξιολογηθεί Γράψτε μια αξιολόγηση

Μοιράσου το

Περιγραφή

ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. 4 ΚΙΝΟΚΙ ΣΤΑ 19,90 EURO!!!


Καθημερινά είμαστε εκτεθιμένοι σε εκατομύρια είδη τοξινών οι οποίες εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό απο πάρα πολλούς παράγοντες.

Το φαγητό, το νερό, ο μολυσμένος ατμοσφαιρικός αέρας,το αλκοόλ,

τα χάπια, το κάπνισμα, ο σύγχρονος τρόπος ζωής αλλά ακόμη και τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε για την υγιεινή του χώρου μας επιβαρύνουν τον ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό μας.

Σας παρουσιάζουμε τα επιθέματα ΚΙΝΟΚΙ, ενα καινούργιο πρωτοποριακό προιόν που στηρίζει την λειτουργία του στην αρχαία ιαπωνική επιστήμη της 

ρεφλεξολογίας.Ενα προιόν χωρίς χημικά ή πρόσθετα που μπορεί να βλάψουν τον οργανισμό σας.

Τα επιθέματα   KINOKI εγκλοβίζουν και απορροφούν τις τοξίνες τις οποίες το κορμί πρέπει να αποβάλλει κατα την δειάρκεια του ύπνου ώστε να διασφαλιστεί η καλή του λειτουργία.

Τα επιθέματα απορροφούν βαρέα μέταλλα, τοξίνες ( είτε εξωγενείς είτε μεταβολισμού ) καθώς και άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες, αναζωογονώντας το κορμί σας 

δίνοντας σας δύναμη, ενέργεια και ευεξία. Το επόμενο πρωί θαξυπνήσετε νιώθοντας φρέσκοι, καθαροί γεμάτοι ενέργεια.

Οπως ακριβώς ενα δένδρο τραβάει ενέργεια απο τα κλαδιά και τον κορμό του και αποβάλει τις άχρηστες ουσίες και τις τοξίνες απο τις ρίζες του έτσι και το ανθρώπινο κορμί λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Το KINOKI είναι βασισμένο στην επιστήμη της ρεφλεξολογίας την οποία χρησιμοποιούν οι ανατολικοί λαοί απο τα αρχαία χρόνια.Η μοναδική του σύσταση καθαρίζει και εξυγιαίνει τον οργανισμό, ενω απορροφά τις τοξίνες και όλες τις επιβλαβείς ουσίες τις οποίες το σώμα μας χρειάζεται να απόβαλει.

Πολύ απλό στην χρήση του και εξαιρετικά αποτελεσματικό. Χρησιμοποιήστε ενα καινούργιο επίθεμα σε κάθε πέλμα, το βράδυ προτού κοιμηθείτε και επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι το χρώμα του επιθέματος να γίνεται όλο και πιό ανοιχτό ώσπου να καθαρίσει πλήρως ο οργανισμός σας.

Θα αρχίσετε να νιώθετε την διαφορά αμέσως.  

Τα επιθέματα επίσης περιέχουν ιόντα τα οποία βοηθάνε στην αποτοξίνωση, την αναζωογώνηση και την ευεξία.

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Ποσοτική Έκπτωση

Ποσότητα Παραγγελίας Τιμή ανά αντικείμενο
4 ή περισσότερο 4,98€