Α1 Φίλτρο Νερού Βρύσης AQUARIUS με κεραμικό ανταλλακτικό

39,00

Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
AQUARIUS A1 WATER FILTER ON TAP

Δεν έχει αξιολογηθεί Γράψτε μια αξιολόγηση

Μοιράσου το

Περιγραφή

Φίλτρο βρύσης mini type series of high precision της AQUARIUS Α1 με κεραμικό ανταλακτικό φίλτρο.


Για κάθε τύπο βρύσης με πανεύκολη τοποθέτηση σε λίγα μόλις λεπτά.


Με το φίλτρο βρύσης AQUARIUS απολαμβάνουμε πραγματικά καθαρό νερό για εμάς και τους ανθρώπους μας. Με τα περισσότερα φίλτρα της αγοράς να λειτουργούν μονοδιάστατα, το AQUARIUS ξεχωρίζει γιατί μας παρέχει περισσότερες από μια λειτουργίες όπως ποιοτικό καθαρισμό, αποστείρωση, ενεργοποίηση και εμπλουτισμό με πολύτιμα για τον οργανισμό μας ιχνοστοιχεία.
 
Το μυστικό της εξαιρετικής απόδοσης του φίλτρου βρύσης AQUARIUS minitype series;


Έχει υπέρ-συμπαγές κεραμικό φίλτρο που αποτελείται από ένα εξαιρετικό συνδυασμό υλικών: διατομική γη και καολίνη τα οποία πέρα από τις άριστες ικανότητες φιλτραρίσματος έχουν και ευεργετικές ιδιότητες για τον  ανθρώπινο οργανισμό. Στον πυρήνα του φίλτρου βρίσκεται ο εξαιρετικής ποιότητας ενεργός άνθρακας από κέλυφος καρύδας εμπλουτισμένος με κολλοειδή άργυρο για την εξουδετέρωση των ιών και την αποστείρωση του φίλτρου συγκρατώντας άριστα το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα φυτοφάρμακα και άλλες επιβλαβείς για την υγεία μας ενώσεις επιτυγχάνοντας την άμεση και στιγμιαία προσρόφηση του 99,99% των βλαβερών ουσιών, καταφέρνοντας να καθαρίσει το νερό που πίνουμε αποτελεσματικά, διατηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία του νερού.    

Με την πανεύκολη και γρήγορη τοποθέτηση του φίλτρου αλλά και την ακόμα ευκολότερη αντικατάσταση του ανταλλακτικού του, είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε καθαρό νερό για 4.500 λίτρα ή για 6 μήνες χρήσης, όποιο από τα δύο έρθει πρώτο .Με λιγότερο από 10 cent του EURO την ημέρα πραγματοποιήστε την επένδυση με την ταχύτερη απόσβεση που κάνατε ποτέ για το πορτοφόλι σας και εκμεταλλευτείτε τα οφέλη ενός πραγματικά καθαρού πόσιμου νερού που είναι ότι καλύτερο για την υγεία σας αλλά και την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων. Λόγω του μικρού του όγκου μπορείτε να το μεταφέρετε μαζί σας στα ταξίδια σας, στο ξενοδοχείο, στο εξοχικό, για να είστε 100 % σίγουροι για το νερό που πίνετε παντού και πάντα.
 
Χρησιμοποιήστε το στο μαγείρεμα, το πλύσιμο των λαχανικών η του κρέατος, για το γάλα του μωρού, τον καφέ η το τσάι σας  και διασφαλίστε τον οργανισμό σας από προβλήματα υγείας όπως πονοκεφάλους, ημικρανίες, πέτρες στην χολή η στα νεφρά, προβλήματα στο συκώτι ή το στομάχι σας οι οποίες είναι ελάχιστες από τις συνήθεις ασθένειες που προκαλούνται από την πόση του ακάθαρτου νερού, πέρα από τις μεταλλάξεις και τις καρκινογενέσεις.

Αποκτήστε το φίλτρο νερού βρύσης AQUARIUS MINITYPE SERIES A1 υψηλής ακριβείας σε αυτήν την τόσο προνομιακή τιμή  και απολαύστε πραγματικά καθαρό και υγιεινό νερό.
Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση