Φίλτρο Νερού Βρύσης Άνω Πάγκου AQUARIUS Τριπλό Α7

175,00 158,00

Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
Φίλτρο Νερού Βρύσης Άνω Πάγκου AQUARIUS Τριπλό Α7

Δεν έχει αξιολογηθεί Γράψτε μια αξιολόγηση

Μοιράσου το

Περιγραφή

Τριπλό φίλτρο βρύσης άνω πάγκου AQUARIUS Α7.
Απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Για κάθε τύπο βρύσης με πανεύκολη τοποθέτηση σε λίγα μόλις λεπτά.

Με τα δημόσια δίκτυα ύδρευσης να είναι επισφαλή για τη μεταφορά του πόσιμου νερού μας είτε λόγω ακατάλληλων σωληνώσεων είτε λόγω καταλοίπων χλωρίου αλλά και άλλων παραγόντων, το διπλό φίλτρο άνω πάγκου AQUARIUS Α7 αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση για καθαρό πόσιμο νερό, ιδίως σε περιοχές που το πόσιμο νερό παρουσιάζει υψηλή ποσότητα αλάτων(σκληρό νερό).

Στο εσωτερικό του φίλτρου AQUARIUS Α7 βρίσκονται:

       Κεραμικό φίλτρο με block ενεργού άνθρακα, εμπλουτισμένο με κολλοειδή άργυρο. Οι πόροι  του φίλτρου φτάνουν τα 0,5 micron προσροφώντας με εξαιρετική αποτελεσματικότητα όλους τους επιβλαβείς παθογόνους μικροοργανισμούς όπως: E.Coli, τύφο, χολέρα, σαλμονέλλα, κολοβακτηρίδια κοπράνων, σταφυλόκοκκο, παθογόνα και σποριογόνα βακτήρια, εντερόκοκκους, κρυπτοσπορίδιο κτλ. κατακρατώντας ταυτόχρονα λάσπες, σκουριά, ιζήματα  κ.α. Ο ενεργός άνθρακας που περιέχεται στο φίλτρο συγκρατεί αποτελεσματικά ενώσεις όπως : χλώριο, φυτοφάρμακα, φαινόλες, τοξικές ουσίες, ίνες αμιάντου, εξασθενές χρώμιο, κάδμιο, αρσενικό, μόλυβδο και βαρέα μέταλλα, ενώ δεν επηρρεάζει όλα τα χρήσιμα στοιχεία του νερού όπως : μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία κτλ.

      Φίλτρο κατακράτησης αλάτων, που είναι απαραίτητο σε περιοχές με σκληρό νερό, το οποίο συγκρατεί τα άλατα ασβεστίου και μαγνησίου. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί δεύτερο κεραμικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα για περιοχές όπου το νερό είναι πολύ βρώμικο ή φίλτρο κατακράτησης νιτρικών για περιοχές όπου το νερό αρδεύεται από γεωτρήσεις ή επηρρεάζεται από νερά καλλιεργήσιμων εκτάσεων.

      Φίλτρο κατακράτησης των νιτρικών αλάτων.

Με το AQUARIUS Α7 απολαμβάνουμε καθαρό νερό για 7.200 λίτρα νερού ή για 12 μήνες χρήσης, όποιο συμβεί πρώτο.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης, σύνδεσης.

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση