Φίλτρο Νερού Βρύσης Άνω και Κάτω Πάγκου AQUARIUS Διπλό Α9

170,00 135,00

Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
Φίλτρο Νερού Βρύσης Άνω και Κάτω Πάγκου AQUARIUS Διπλό Α9
Κατασκευαστής:
AQUARIUS

Δεν έχει αξιολογηθεί Γράψτε μια αξιολόγηση

Μοιράσου το

Περιγραφή

Διπλό φίλτρο βρύσης Άνω και Κάτω πάγκου AQUARIUS GIGA A9.

Για κάθε τύπο βρύσης με εύκολη τοποθέτηση σε λίγα λεπτά για την χρήση του ως φίλτρο άνω πάγκου και με δυνατότητα μετατροπής του πολύ εύκολα και γρήγορα σε φίλτρο κάτω πάγκου.

Με τα δημόσια δίκτυα ύδρευσης να είναι επισφαλή για τη μεταφορά του πόσιμου νερού μας, είτε λόγω ακατάλληλων σωληνώσεων είτε λόγω καταλοίπων χλωρίου αλλά και άλλων παραγόντων, το φίλτρο βρύσης AQUARIUS GIGA Α9 αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση για καθαρό πόσιμο νερό.Το AQUARIUS GIGA A9 ξεχωρίζει διότι είναι το μοναδικό φίλτρο νερού που μετατρέπεται σε άνω ή κάτω πάγκου με μεγάλη ευκολία και σε πολύ λίγο χρόνο. Σας δίνει έτσι τη δυνατότητα να το τοποθετήσετε πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας, ώστε να έχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση χώρου ανάλογα τις ανάγκες σας.
Στο εσωτερικό του φίλτρου AQUARIUS Α9 βρίσκονται:

  1. Κεραμικό φίλτρο με block ενεργού άνθρακα, εμπλουτισμένο με κολλοειδή άργυρο. Οι πόροι  του φίλτρου φτάνουν τα 0,5 micron προσροφώντας με εξαιρετική αποτελεσματικότητα όλους τους επιβλαβείς παθογόνους μικροοργανισμούς όπως: E.Coli, τύφο, χολέρα, σαλμονέλλα, κολοβακτηρίδια κοπράνων, σταφυλόκοκκο, παθογόνα και σποριογόνα βακτήρια, εντερόκοκκους, κρυπτοσπορίδιο κτλ. κατακρατώντας ταυτόχρονα λάσπες, σκουριά, ιζήματα  κ.α. Ο ενεργός άνθρακας που περιέχεται στο φίλτρο συγκρατεί αποτελεσματικά ενώσεις όπως : χλώριο, φυτοφάρμακα, φαινόλες, τοξικές ουσίες, ίνες αμιάντου, εξασθενές χρώμιο, κάδμιο, αρσενικό, μόλυβδο και βαρέα μέταλλα, ενώ δεν επηρρεάζει όλα τα χρήσιμα στοιχεία του νερού όπως : μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία κτλ.
  2. Φίλτρο κατακράτησης αλάτων, που είναι απαραίτητο σε περιοχές με σκληρό νερό, το οποίο συγκρατεί τα άλατα ασβεστίου και μαγνησίου. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί δεύτερο κεραμικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα για περιοχές όπου το νερό είναι πολύ βρώμικο ή φίλτρο κατακράτησης νιτρικών για περιοχές όπου το νερό αρδεύεται από γεωτρήσεις ή επηρρεάζεται από νερά καλλιεργήσιμων εκτάσεων.

Με το AQUARIUS GIGA A9 απολαμβάνουμε καθαρό νερό για 9.500 λίτρα νερού ή για 12 μήνες χρήσης, γεγονός που το καθιστά την ιδανικότερη επιλογή για πολυμελείς οικογένειες ή όπου υπάρχει μεγάλη κατανάλωση νερού ( επαγγελματικοί χώροι, σημεία εστίασης ,βιομηχανικές ή βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, κ.α. ).

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης, σύνδεσης και όλα τα εξαρτήματα για να μετατραπεί το φίλτρο σε κάτω πάγκου.

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση