Σάουνα

280,00 99,00

Διαθεσιμότητα:
In Stock
Κωδικός Προϊόντος:
Σάουνα
Κατασκευαστής:
Bio Energy Hellas

Δεν έχει αξιολογηθεί Γράψτε μια αξιολόγηση

Μοιράσου το

Περιγραφή

ΣΑΟΥΝΑ

O καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προσέξουμε την υγεία μας και την εμφάνιση μας. Αποτοξίνωση και αδυνάτισμα την ίδια στιγμή.

Με την σάουνα της BIOENERGYHELLAS.COM καταφέρνουμε να διώξουμε τις τοξίνες από το υπερβολικά βεβαρημένο πια κορμί μας και να απολαύσουμε τα οφέλη ενός ξεκούραστου αποτοξινωμένου οργανισμού στην καθημερινότητα μας. Παράλληλα επωφελούμαστε με την σύσφιξη στις προβληματικές περιοχές του κορμιού μας όπως επίσης και την σταδιακή ελάττωση των λιπών που με συνεχόμενες συνεδρίες δείχνουν αποδεδειγμένα ορατά τα αποτελέσματα τους.

Φουσκώνει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και είναι έτοιμη για την συνεδρία μας. Απόλυτα φορητή καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο ανοιχτή οπότε μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε οποιονδήποτε χώρο στο σπίτι ή το γραφείο μας. Και μετά το πέρας της συνεδρίας ξεφουσκώνουμε, διπλώνουμε και την τοποθετούμε ακόμα και στο συρτάρι μας για να μην πιάνει καθόλου χώρο.

Χαρείτε έναν υγιή οργανισμό, ένα καθαρό και σφιχτό δέρμα. Επωφεληθείτε καλύτερης κυκλοφορίας αίματος, χαλαρότερες αρθρώσεις. Κάνετε ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας την σάουνα της BIOENERGY HELLAS.COM

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται ΣΑΟΥΝΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ, ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΣ, ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΔΟΣ.

 

 

 Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση