Τελικά, είμαστε ό, τι τρώμε;

Ακούμε συχνά να γίνεται λόγος πως είμαστε ό,τι τρώμε και ό,τι πίνουμε. Είναι μία φράση που είναι πέρα για πέρα αληθινή αφού ο οργανισμός μας λειτουργεί ως ένα εργοστάσιο συνεχούς επεξεργασίας των τροφίμων και των υγρών που εισέρχονται μέσα σ’αυτόν, απορροφώντας τα καλά και θρεπτικά στοιχεία και αποβάλλοντας οτιδήποτε του είναι περιττό, αφού πρώτα(δυστυχώς) υποστεί τις συνέπειες των επιβλαβών ουσιών που υπάρχουν σ’αυτες.

Έχει παρατηρηθεί ότι σε περιόδους άγχους, έντονου στρες ή στενοχώριας στρεφόμαστε σε λύσεις όχι και τόσο υγιεινές για τον οργανισμό μας, εκτονώνοντας τα αρνητικά συναισθήματα μέσα από την τροφή μας είτε τσιμπολογώντας συνεχώς είτε επιλέγοντας πολύ γλυκές, αλμυρές ή λιπαρές τροφές. Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε καταφύγει σε τέτοιους μηχανισμούς εκτόνωσης αρκετές φορές στη ζωή μας(ιδιαίτερα με το σημερινό εξαντλητικό τρόπο ζωής), αλλά επιτυγχάνουμε κάτι μέσα από την επιλογή μας αυτή;

Ναι, η αλήθεια είναι ότι πετυχαίνουμε κάτι, απλά όχι κάτι θετικό. Βλέπετε, ενώ παροδικά ικανοποιούμε το αίσθημα της πληρότητας μέσα από την κατανάλωση λιπαρών ή γλυκών τροφών, το ουσιαστικό αποτέλεσμα είναι η αύξηση του βάρους μας και η πλειονότητα τοξινών που επικάθονται στον οργανισμό μας.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό;

Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ΝΑΙ!! Φυσικά και μπορούμε και μάλιστα με πολύ απλά βήματα. Σύμφωνα με μελέτες, η διατροφή μας πράγματι μπορεί να “αναπτύξει” θετικά συναισθήματα στον οργανισμό μας, αρκεί η ποιότητα και η ποσότητά της να είναι σωστά προσεγμένες. Έτσι, παράγονται και ενεργοποιούνται ορμόνες στον οργανισμό μας(πχ.σεροτονίνη, ντοπαμίνη) οι οποίες λειτουργούν κατευναστικά και μας οδηγούν σε ισορροπία. Επομένως, όχι μόνο αποκτάμε το αίσθημα της πληρότητας, αλλά προσλαμβάνουμε θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες που μας εξοπλίζουν με τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουμε κάθε μέρα, όσο δύσκολη και αν είναι.

Το πρώτο κομμάτι λοιπόν είναι η σωστή διατροφή. Με τις υπάρχουσες τοξίνες, τι γίνεται όμως; Πώς θα αποβληθούν γρήγορα από τον οργανισμό μας; Δύο λύσεις και δύο απαραίτητα βήματα, εξίσου σημαντικά με τη διατροφή ώστε να προστατευσουμε τον οργανισμό μας σφαιρικά!

Πρώτο και σημαντικό βήμα η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού μας! Και μιλώντας για σωστή ενυδάτωση, αυτό που ορθά μας έρχεται στο μυαλό είναι το νερό! Το νερό βοηθά τόσο στην ενυδάτωση του σώματός μας, όσο και στην αποβολή των τοξινών. Εξάλλου, το μεγαλύτερο μέρος του οργανισμού μας αποτελείται από νερό! Απαραίτητο για τα κύτταρα, τους μυς μας, τις καύσεις του οργανισμού και τόσα άλλα! Εξίσου σημαντική η αναπλήρωσή του αφού οι αποθήκες νερού στο σώμα μας είναι περιορισμένες και υπάρχει συνεχής αποβολή του μέσω του ιδρώτα, των ούρων ή των κοπράνων. Ναι, πρέπει να πίνουμε νερό! Νερό όμως από πού; Θα πίνατε νερό από μία πηγή; Η απάντηση, όσο και αν φαίνεται περίεργο, είναι όχι! Και αυτό, γιατί το νερό της πηγής δεν είναι ελεγμένο από τους αρμόδιους φορείς και επομένως μπορεί να φέρει οποιαδήποτε μικρόβια ή μικροοργανισμούς. Θα πίνατε νερό από μια παλιά βρύση; Πάλι όχι! Η εναπόθεση βλαβερών στοιχείων οδηγεί στην επιμόλυνση του νερού και επομένως στην ακαταλληλότητά του! Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; Μα να προστεθεί ένα πιστοποιημένο φίλτρο νερού στη βρύση σας! Έτσι και την απαραίτητη ποσότητα νερού θα προσλαμβάνετε και το νερό σας θα είναι ασφαλές! Η Aquarius (www.aquariusfilter.com) έχει να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις πάνω σε αυτό!

Και επειδή στην εποχή μας θέλουμε άμεσες και γρήγορες λύσεις, το δεύτερο βήμα που θα μας φέρει πιο γρήγορα στο στόχο μας και την αποβολή των τοξινών και βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό μας, είναι η σάουνα που σας προσφέρει το takeit4u σε αυτή την τόσο προνομιακή τιμή! Αποβάλλετε τις τοξίνες, ενισχύστε τις καύσεις και την απώλεια βάρους με λίγα λεπτά σάουνας κάθε μέρα! Μια καθόλου ένοχη απόλαυση με πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας! ( Takeit4U – Sauna)

Τώρα πλέον οι λύσεις είναι στα χέρια μας! Με μικρά, απλά βήματα μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και έναν πιο υγιή οργανισμό! Εσείς, ακόμη το σκέφτεστε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *